DESPRE NOI SI CLUBUL NOSTRU.

CLUBUL SPORTIV DE ORIENTARE VALEA PRAHOVEI, a luat fiinta din initiativa unui grup de 7 membri fondatori, sportivi si arbitri de orientare din orasul Ploiesti, judetul Prahova. Clubul a devenit persoana juridica de drept privat, nonprofit pe data de 17 Iulie 2001, prin hotarare judecatoreasca definitiva si a fost inscris in Registrul Asociatiilor si Fundatiilor Prahova.

Scopul acestui club sportiv, il constituie asigurarea cadrului organizatoric si financiar pentru buna desfasurare a concursurilor de orientare sportiva si turistica organizate de clubul nostru, ca si participarea membrilor clubului la concursurile de orientare sportiva de performanta.

Sediul clubului este in municipiul Ploiesti, centrul administrativ al judetului Prahova. Clubul este afiliat la Federatia Romana de Orientare si respecta regulamentele Federatiei Internationale de Orientare (IOF).

Judetul Prahova si imprejurimile orasului Ploiesti, ofera conditii ideale pentru practicarea sportului orientarii. Relieful foarte variat de la zone de ses, zone colinare si deal pina la SubCarpati si in special Valea Prahovei cu versantul vestic al Muntilor Bucegi, este acoperit cu o mare suprafata de paduri naturale, de foioase, mixte sau conifere.

Sportivii si arbitrii orientaristi, membri ai Clubului Sportiv de Orientare Valea Prahovei, au o experienta de peste 30 de ani in organizarea unor mari concursuri de orientare interne si internationale, finale de Campionat National pentru orientare de vara, noapte sau zi si pentru orientare pe schiuri.

Intre anii 1987 - 1991, acesti arbitri si sportivi sponsorizati de vechiul OJT Prahova Sinaia, au organizat pe valea Prahovei, la Sinaia si Busteni, 4 editii ale concursului international de orientare Trofeul Valea Prahovei. Concursul s-a bucurat de la inceput de un mare succes, cu peste 1.000 de sportivi participanti din Romania si 7 tari europene. Incepand din anul 2002, dorim sa reluam organizarea acestui concurs international, care a fost deja inscris in calendarul Federatiei Internationale de Orientare pentru anul 2002, ca W.R.E. (World Ranking Event).


ORGANELE DE CONDUCERE SI MEMBRII CLUBULUI.

CONSILIUL DIRECTOR.

Presedinte: Stroescu Nicolae. Vicepresedinte: Russu Radu. Secretar: Ionescu Serban. Membri: Francu Radu, Arvunescu Cornel, Dumitrescu Viorel, Ionita Anton.

MEMBRI ACTIVI AI CLUBULUI.

Cristea Marcel, Toma Dumitru, Davidescu Magda, Mihu Adrian, Mihu Oana, Petrescu Constanta, Ionita Liviu, Milu Mihai, Stroescu Gabriel, Stroescu Tudora, Neagu Andrei, Neagu Mihai, Ionescu Sanda, Oprescu Andrei, Tampa Sebastian, Berteanu Elena.


 

Go to Home Calendar2001 Calendar 2002 Cluburi Harti TVP 2002 Adrese    
Scrieti va rog, web designerului Stroescu Nicolae: nstroe@rdslink.ro